Chestii xD

Go down

Chestii xD Empty Chestii xD

Post  Onde Calyope Elizabeth on Fri May 08, 2009 6:38 am

1. Chestii xD Sanstitre1ert-1
2.Chestii xD Sanstitre20 ceva mai vechi, reditat pentru a fi banerul unui forum de-al meu
3.Chestii xD Sanstitre1ir
4.[fostul meu sign]Chestii xD Sanstitre1
Ceva facut la depresie
5.Chestii xD Sanstitre10-1
6.Chestii xD Winter
7.Chestii xD Kimkimdim-1
Atentie aceste semnaturi sunt semnate cu nikul meu si imi apartin mie daca vreti sa le folositi da-mi un pm
Onde Calyope Elizabeth
Onde Calyope Elizabeth
Newbie
Newbie

Female Posts : 38
Points : 50
Reputation : 0
Join date : 2009-05-08

Back to top Go down

Chestii xD Empty Re: Chestii xD

Post  Julia Silverstein on Fri May 08, 2009 7:18 am

Deci,din moment ce am promis,voi posta si aici,cu mentiunea insa ca nu ma pricep la GFX ,asa ca nu o sa ma dau mare experta.

1.
Imi place ideea si imaginea aleasa si,in afara literei lipsa,nu am de ce ma plange.Desi,pentru mine este putin cam sumbra ...In rest,pot spune ca imi place efectul de oglinda.

2.
Mi-a luat ceva pana am inteles ,insa din intamplare eram si pe Cotidian Coffe si am priceput in cele din urma.Imi place la nebunie ceea ce ai scris.

3.
Ala din mana fetei e un cutit sau o umbrela?(doamne ce sadica sunt!).Din nou,putin cam trist pentru mine,insa ca si calitate este buna(pentru gusturile mele cam neformate).Este interesant insa jocul de culori dintre acel albastru(care mie imi seamana cu un azuriu) si negru,care face sign-ul sa para foarte serios.

4.Il stiu de ceve vreme si ... unul din favoritele mele.Chiar voiam sa te intreb din ce anime e personajul =^.^= Partea cu "Traieste sunetul" nu o intelesesem de la inceput,insa cred ca acum am o vaga idee.vad ca imaginea de pe fundal este aceeasi ca mai sus,insa de data aceasta colorata.

5.Depresie? O_o Nu am mai suferit de asa ceva de cand mi-a frant inima un baiat.Insa uitandu-ma la imagine,cred ca inteleg destul de bine ce vrea sa reprezinte.Oicum,intrucat topic-ul nu cere sa discutam semnificatia imaginilor(si deja m-am saturat de mesaje ascunse in spatele imaginilor sau cuvintelor ; dupa teza la romana),o sa zic numai ca verdele acela,cu toate ca este destul de pur si daca ar fi in cantitate mai mare ar deranja la ochi,imi place mult.Si imaginea aleasa este una foarte buna.

6.
Deci,preferata mea! ^.^ Cu toate ca nu imi plac in general imaginile in tonuri de gri,de data asta chiar pot spune ca imi place foarte mult.Mesajul cred ca suna mai bine scris in engleza,insa imi place si asa.Din nou,reusit efectul ala de oglinda(nu stiu cum s echeama ; am mai zis,sunt paralela cu PhotoShop-ul),cu toate ca in partea dreapta este putin prea neclar si parca strica calitatea imaginii.

7.Si sign-ul acesta il tin minte,de pe anime-empire parca.Din nou,frumos tonul de albastru si imi place mult rochia fetei(nu m-am putut abtine,am eu ceva pentru rochiile albe).Chiar seamana cu Calyope(mie imi amintese de ea).

Atat deocamdata,sper sa mai pui cateva,in cazul in care mai ai ^.~
Julia Silverstein
Julia Silverstein
New Spirit
New Spirit

Female Leo Dog
Posts : 92
Points : 94
Reputation : 0
Join date : 2009-05-07
Age : 25
Location : Red Shield

Back to top Go down

Chestii xD Empty Re: Chestii xD

Post  Meyer on Fri May 08, 2009 7:26 am

Frumoase cu exceptia celei de a doua :
bine am inteles ca pe acolo sunt copacei si altele insa cana de cafea parca leviteaza, masa ...zici ca e un cerc pus acolo de forma si ala mare e scaun sau pian ca tot nu am inteles ?
La prima imi place tristetea cat de cat expresiva.
La a-3-a ..hmm..alb-negru si albastru ,frumos pe langa acele elemente .
A 4-a no comment ..best of the best
A 5-a,culori deschise ,ai ales bine .
A 6-a ,chiar e..gri . Un gri care imi place sa il vad in imagini si poze modificate.
Iar a 6-a ..e...e...albastra ! Chestii xD 9287 *I LOVE IT* Plus ca faza ca tipa are picioru oarecum scos pe fereastra imi arata ca o evadare *asa inteleg eu ...* iar capul ala lasat pe spate indica agonie ...

Sper sa mai lucrezi si sa mai pui Chestii xD 588542
Meyer
Meyer
Medium Spirit
Medium Spirit

Female Posts : 187
Points : 197
Reputation : 0
Join date : 2009-05-07

Back to top Go down

Chestii xD Empty Re: Chestii xD

Post  Onde Calyope Elizabeth on Fri May 08, 2009 7:33 am

Well Julia, tin sa te anunt ca tipul ala e un el si da e un cutit, de ce ar mai scrie "Realse you" daca ar fi o umbrela? Asa ziceam si eu scumpo. Apoi mh la prima am editat in cele din urma nah nu m-am putut abtine. Cat despre efectul in oglina, ce-i drept imi place pentru ca diversifica umpic si as apot arata personajul intreg fara sa incarc imaginea. Ce-i drept e putin ciudat insa neh ma stii doar ciudata inascuta. Mh, iti aminteste de Calyope? Sincer nic eu nu mai stiu daca imi aminteste de mine sau de Calyope.
Mayer, well a doua, tocmai asta e ideea trebuie sa fie suspendata in toamna, pentru ca ideea e o unitate intre acea cafea si anotimp, cine stie macar o parte din gandurile mele, infimul lor ar intelege. Acum, ultima? Da, exprima evdarea prin agonie de aceea si textul acela. Acum mai pun cateva chestiioare ceva mai vechi:
1.Chestii xD Sanstitre57.th
2.Chestii xD Mask00.th
.Chestii xD Sanstitre10awg.th
3[comanda] Chestii xD Sanstitre1r2.th
4.[banner]Chestii xD Banner2n.th[/URL]
Onde Calyope Elizabeth
Onde Calyope Elizabeth
Newbie
Newbie

Female Posts : 38
Points : 50
Reputation : 0
Join date : 2009-05-08

Back to top Go down

Chestii xD Empty Re: Chestii xD

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum